Iza čega stojimo?

CIKAČ FM - Family Medijacija usmjerena je na odnose u okviru obitelji. Članovi medijacijskog tima iz iskustva znaju da svaka velika promjena koja nastaje u okviru jedne obitelji (npr. razvod, podjela imovine, smrt, podjela ostavinske imovine…) stvara nelagodu, neizvjesnost i stres. Uvjereni smo da to ne mora nužno biti tako, već da svatko ima pravo na sretan i ispunjen život. Zato vjerujemo da kroz naš sveobuhvatan medijacijski angažman možemo osvijestiti i podržati naše stranke u nastojanju da spomenute situacije prožive sa pozitivnim emocijama. Za nas je poslovni uspjeh gledati naše stranke kao uz našu pomoć i nakon značajnih životnih promjena nastavljaju voditi uspješne & kvalitetne živote.

 

Kako radimo?

CIKAČ FM - Family Medijacija postupak medijacije provodi na način da članove obitelji posjedne za isti stol i da se započne sa mirnim, staloženim i kvalitetnim razgovorom. Za neke obitelji to je prva prilika da mirno i obazrivo razgovaraju jedni sa drugima, a opet uz pomoć medijatora, koji im sa svojim stručnim znanjima pomaže voditi taj razgovor.

 

Što radimo?

CIKAČ FBM - Family Medijacija vodi stranke kroz postupak medijacije, tijekom kojeg stranke uz pomoć medijatora traže kvalitetna rješenja svojih nesuglasica/nerazumijevanja/konflikata i sl., s ciljem postizanja kvalitetnih rješenja za nastavak uspješnog života svih članova obitelji.

 Preuzmite formular

 Preuzmite formular o sporazumu

 

Iza čega stojimo?

CIKAČ FBM - Family Business Medijacija usmjerena je na obiteljsko-poslovne odnose članova obitelji koja vodi obiteljski biznis (family business) odnosno obiteljsko poduzeće. Mi znamo da obiteljsko poduzetništvo podrazumijeva zajedničku suradnju više članova obitelji, što samo po sebi pretpostavlja mogućnost nastanka nesporazuma, nerazumijevanja i konflikata. Ujedno smo uvjereni su je kod obiteljskih poduzeća od osobite važnosti očuvanje obiteljske harmonije. Zato vjerujemo da kroz naš sveobuhvatan angažman možemo osvijestiti i podržati naše stranke u nastojanju da u okviru bavljenja obiteljskim biznisom riješe svoje konflikte, te pronađu i sačuvaju obiteljsku harmoniju. Za nas je poslovni uspjeh gledati naše stranke kao uz našu pomoć vode uspješne živote & uspješna obiteljska poduzeća.

 

Kako radimo?

CIKAČ FBM - Family Business Medijacija postupak medijacije provodi na način da članove obitelji koja vodi obiteljski biznis posjedne za isti stol i da se započne sa mirnim, staloženim i kvalitetnim razgovorom. Za neke obitelji to je prva prilika da mirno i obazrivo razgovaraju jedni sa drugima, a opet uz pomoć medijatora, koji im sa svojim stručnim znanjima pomaže voditi taj razgovor.

 

Što radimo?

CIKAČ FBM - Family Business Medijacija vodi stranke kroz postupak medijacije, tijekom kojeg stranke uz pomoć medijatora traže kvalitetna rješenja svojih nesuglasica/nerazumijevanja/konflikata i sl., s ciljem unapređenja rada obiteljskog poduzeća & očuvanja obiteljske harmonije.

 Preuzmite formular

 Preuzmite formular o sporazumu

 Bilten "Medijacija u obiteljskom poduzetništvu"

 Povelja obiteljskog poduzeća

 Obiteljski novac

 Održavanje sklada

 Položaj profesionalnog managera u poduzeću

 Smjena generacija u obiteljskom poduzeću

 Žena u obiteljskom poduzeću

 Članak

 

 

E-Medijacija koristi moderna komunikacijska sredstva, uz pomoć kojih nas možete brzo i efikasno obavijestiti o Vašem konfliktu, a mi Vam možemo pružiti pravovremenu podršku u pronalaženju rješenja. Iako nam je važan i osobni razgovor, putem skypa, chata, email itd. možete kod nas brže dobiti termin za savjetovanje. Na ovaj način možemo brže djelovati. Sve navedeno podrazumijeva i prihvatljivije troškove.

 Prijedlog za pokretanje postupka mirenja

 Pravila o radu

 Preuzmite formular o sporazumu

 Etički kodeks