Iza čega stojimo?

Family Medijacija usmjerena je na odnose u okviru obitelji. Članovi medijacijskog tima iz iskustva znaju da svaka velika promjena koja nastaje u okviru jedne obitelji (npr. razvod, podjela imovine, smrt, podjela ostavinske imovine…) stvara nelagodu, neizvjesnost i stres. Uvjereni smo da to ne mora nužno biti tako, već da svatko ima pravo na sretan i ispunjen život. Zato vjerujemo da kroz naš sveobuhvatan medijacijski angažman možemo osvijestiti i podržati naše stranke u nastojanju da spomenute situacije prožive sa pozitivnim emocijama. Za nas je poslovni uspjeh gledati naše stranke kao uz našu pomoć i nakon značajnih životnih promjena nastavljaju voditi uspješne & kvalitetne živote.

 

Kako radimo?

Family Medijacija postupak medijacije provodi na način da članove obitelji posjedne za isti stol i da se započne sa mirnim, staloženim i kvalitetnim razgovorom. Za neke obitelji to je prva prilika da mirno i obazrivo razgovaraju jedni sa drugima, a opet uz pomoć medijatora, koji im sa svojim stručnim znanjima pomaže voditi taj razgovor.

 

Što radimo?

Family Medijacija vodi stranke kroz postupak medijacije, tijekom kojeg stranke uz pomoć medijatora traže kvalitetna rješenja svojih nesuglasica/nerazumijevanja/konflikata i sl., s ciljem postizanja kvalitetnih rješenja za nastavak uspješnog života svih članova obitelji iz područja: brakovi - razvodi - imovina - ostavina.

 

 Eticki kodeks-Medijacija

 Preuzmite formular

 Preuzmite formular o sporazumu

______________________________________________________________________________________________________

Stručni članci:

 

HUM-Obiteljska medijacija, potvrda, 2017

LEPCA Zertifikat, 2017

Haska konvencija-medjunarodna otmica djece-seminarski rad

Gerichtsnahe Mediation II, Bestätigung,2017

Usporedba medijacije u slovenskom i hrvatskom pravnom sustavu