Bračni ugovor

Razvod i djeca

Podjela imovine

Testament

 

Mi smo INTERNACIONALNI odvjetnički ured & ured za medijaciju, sa uredom u Beču & Zagrebu, orijentiran na pravne odnose vezane za obitelji (URED USMJEREN NA OBITELJSKE ODNOSE - FAMILY ORIENTED OFFICE).

 

 

Ured je osnovan u veljači 2007. godine u Zagrebu, u međuvremenu sa uredom i u Beču, i do danas ima iskustvo od više od 1.000 riješenih predmeta, neki od tih predmeta bili su vrlo zahtjevni i opsežni, sadržani u više registratora.

 

 

Glavni zadatak Odvjetničkog ureda & Ureda za medijaciju ADLER (prije Cikač) je zastupanje i savjetovanje stranaka u području obiteljskog i nasljednog prava (Brakovi-Razvodi-Imovina-Ostavina), kako i u prekograničnim predmetima (Internacionalno obiteljsko i nasljedno pravo).

 

 

Naš ured u Beču zastupa prije svega stranke koje govore hrvatski, bosanski, srpski ili slovenski jezik, i koje imaju pravnu situaciju koju je potrebno riješiti.

 

 

 

Naš cilj je pratiti stranku od početka do uspješnog završetka sudskog postupka ili medijacije, te stajati na raspolaganju stranci uvijek kada je to potrebno.

 

 

Kako bismo uvijek bili u mogućnosti zadovoljiti potrebe naših stranaka i ponuditi im kvalitetna pravna rješenja, kontinuirano radimo na poboljšavanju i produbljivanju naših stručnih znanja i sposobnosti osobito kroz:

  • prisustvovanje stručnim konferencijama
  • članstva u stručnim udrugama 
  • razmjenu iskustava s pravnim stručnjacima 
  • praćenje stručne pravne literature.